Νέα sorbet αφρώδη cocktails στο street party του Le Greche
Στην πολύ ζεστή εκδήλωση του “Le Greche”, στο Σύνταγμα, βρέθηκα την περασμένη – κρύα και βροχερή – Τρίτη.
Η πρόσκληση μιλούσε για ένα “Gelato+Fashion+Sparkles Street Party” και όντως, έτσι ήταν.
Ως “Gourmate”, βεβαίως, έδειξα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, για το gelato and sparkles κομμάτι του πάρτυ.
Το team του “Le Greche”, μας παρουσίασε μία πολύ ωραία ιδέα!
Sorbet Cocktails, με παγωτό σορμπέ και αφρώδες κρασί – λευκό και ροζέ. Δροσερό σορμπέ παγωτό φτιαγμένo από μυρωδάτα, φρούτα, σερβίρεται σε ποτήρι σαμπάνιας και υποδέχεται το αφρώδες κρασί “Bianco Nero”.
Λατρεύω τη σαμπάνια και τα αφρώδη κρασιά. Το “Bianco Nero” το πρωτοδοκίμασα πριν από περίπου 1,5 χρόνο και το ξεχώρισα, αμέσως – και για τη γεύση του και για τη σούπερ συσκευασία του. Το όνομά του είναι ιταλικό, αλλά η καταγωγή του είναι ελληνική – όπως ακριβώς και του “Le Greche”. Είναι ένα προϊόν της οινοποιίας Τσιλιλή.
Δοκίμασα 3 κοκτέιλ:
- Με σορμπέ από λεμόνι με δυόσμο
- Με σορμπέ από φρούτα του δάσους
- Με σορμπέ από εσπεριδοειδή
Μου άρεσαν όλα, διότι συνδυάζουν τον αρωματικό χαρακτήρα και τη γλυκύτητα των φρέσκων φρούτων, με το παιχνιδιάρικο άγγιγμα του σαμπανιζέ οίνου.Το αποτέλεσμα είναι φινετσάτο και σπινθηροβόλο.
Οι νέες δημιουργίες του “Le Greche” είναι μία ευκαιρία καθημερινής γιορτής, με εσάνς προσιτής πολυτέλειας.
Το πάρτυ έκλεισε με τη βράβευση σπουδαστών της σχολής “ΑΚΤΟ”, για τις πρωτότυπες στολές που δημιούργησαν για την ομάδα του “Le Greche”. Τα βραβεία απένειμε η Εύη Παπαδοπούλου – ιδιοκτήτρια της gelateria.