Ρυζόγαλο “απλώς”
Μόλις ανακάλυψα ένα ρυζόγαλο που ταξίδεψε στην Αθήνα από τη Ρόδο – το ρυζόγαλο “απλώς”. Αρχικά μου τράβηξε την προσοχή απλώς το όνομά του. Στη συνέχεια με εντυπωσίασε και η καταγωγή του – νομίζω δεν έχω ξαναδεί ρυζόγαλο από αυτό το νησί σε αθηναϊκά ράφια.
Πηγή φωτογραφίας: http://www.aplos.eu
Στοιχεία ετικέτας
Παραδοσιακό ρυζόγαλο αγελάδος
Από φρέσκο γάλα που συλλέγεται καθημερινά από αγελάδες στη Ρόδο και στην Κω
Παράγεται στην Ελλάδα από την: LIBER Α.Ε.Β.Ε.
Συστατικά
Φρέσκο γάλα αγελαδινό: 79%, ζάχαρη, ρύζι: 9%, άμυλο, σιμιγδάλι σίτου, βανίλια, συντηρητικό: νισίνη.
Ολικά στερεά: 27%
Βάρος
Καθαρό βάρος: 170 γραμμάρια
Θερμίδες
127 θερμίδες / 100 γραμμάρια
Τιμή
1,05 ευρώ (στο σούπερ μάρκετ “Bazaar”)