Pages Menu
Categories Menu

Posted by on Feb 16, 2014 in Featured, Ειδήσεις & Αφίξεις |

Μπουγατσάν – ένα νέο γλυκό από τη Θεσσαλονίκη

Μπουγατσάν – ένα νέο γλυκό από τη Θεσσαλονίκη

Ο Δημήτρης Κοπαράνης πέρα από ένας εξαιρετικός σεφ και food blogger είναι και ο δημιουργός του πρώτου ελληνικού υβριδικού γλυκού συνδυάζοντας τη μπουγάτσα με το κρουασάν (στα πρότυπα του cronut, που σαρώνει στη Νέα Υόρκη).

Πηγή: www.popaganda.gr

Πηγή: www.popaganda.gr

Για να διαβάσετε όλο το άρθρο:

http://popaganda.gr/mpougatsan/

Σημείωση: Ευχαριστώ τον Πάνο που μου έστειλε το ρεπορτάζ.