Γιαουρτοποτό Ρόδι “Παγγαίο” – Ελληνικό προϊόν
Το ρόδι είναι η ανερχόμενη δύναμη στο χώρο των τροφίμων.
Χυμός ρόδι, γιαούρτι με ρόδι, σως ροδιού, μαρμελάδα ρόδι, λικέρ ρόδι, γλυκό του κουταλιού ρόδι, σοκολάτα με ρόδι, ακόμα και καθαρισμένοι σπόροι ροδιού.
Είναι άραγε το ρόδι η νέα μαστίχα Χίου;
Στο παντοπωλείο – delicatessen “Δίπολις”, ανακάλυψα το Γιαουρτοποτό Ρόδι “Παγγαίο”, σε μικρό μπουκαλάκι των 250 ml.
Παρασκευάζεται στην Ελλάδα – από την “Παγγαίο – Βιομηχανία Γάλακτος Καβάλας – Μάρτος Νικόλαος”, η ο οποία λειτουργεί από το 1963.
Φωτογραφίες: Τερέζα Καράμπελα
Στοιχεία Ετικέτας
Ρόδι Γιαουρτοποτό
1% λιπαρά
Φυσική πηγή ασβεστίου, μαγνησίου και φωσφόρου.
Φυσικό προϊόν, παράγεται από φρέσκο ελληνικό γάλα, επιλεγμένη μαγιά γιαούρτης και χυμό φρούτου. Είναι προϊόν με λίγες θερμίδες, χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα.
Με μειωμένη λακτόζη.
Θερμίδες
61 θερμίδες / 100 ml (ολόκληρη η συσκευασία περιέχει 152,5 θερμίδες)
Τιμή
1,45 ευρώ